lørdag den 3. september 2011

NZ Fashion Weekend


Bloggen er jo mest NZ-life for tiden, og jeg kan godt mærke, at jeg lidt mangler at  lave fashion/beauty indlæg (vender stærkt tilbage with that stuff, når jeg flytter tilbage til DK), men så er det jo godt, at jeg kan lave en kombi:
I dag var jeg nemlig til NZ Fashion Weekend. Basically en light/opsamlingsudgave af Fashion Week. Hernede er Fashion Week noget der kun foregår i én bygning og udelukkende for opkøbere mf. Fredag og lørdag (når alle vip'erne er taget hjem) bliver dørene så åbnet for offentligheden (men kun den del af offentligheden, der køber billet!!).
Jeg så kun ét enkelt show (det krævede tillægsbilletter for at se de andre shows -der var kun tre shows i det hele!). Det ene jeg så, var til gengæld fantastisk!!
Phoenix House of Makeup leverede en virkeligt smukt oplevelse (+ et stk goody bag til Louise, thanks!). Showet blev rammet ind af tre smukke (og temmelig afklædte) piger, helt i guld.


Efter guldpigerne, kom selveste Bonnie and Clyde, deres gang og et par macho politibetjente på catwalken og markerede et lækkert tidsbillede.


Efter mafia-temaet, kom burlesque og derefter samba/karneval. Hvert tema havde hver deres sangerinde til at sætte stemningen. Så gennemført!


Når jeg nu ikke kunne se tøj på catwalken, var der heldigvis Designer Garage sale.

Jeg ville elske at sporte disse skønne items (men selv med -60%, var priserne latterligt høje!).
Den smukke nørd øverst til højre, er en af finalisterne fra NZ's Next Topmodel, som (desværre!) ikke vandt titlen i går.


Når nu både runway shows og tøj var tosse-dyrt, var det super, at Smashbox afholdt gratis makeup-seminar (med endnu goody bag: Love it!)! Efter de to piger herover, fik lagt to versioner af smokey-eye, blev jeg kaldt op på scenen for at få lagt en rigtig lækker hverdags makeup (Score!!). Så fedt at få fif af professionelle!
Her er resultatet


Jeg fik også lagt en smuk nude-lak ved Orlay.


Og jeg kunne heller ikke dy mig for at gå forbi Lash Bar :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar