mandag den 28. februar 2011

Wicked!!


Jeg så Wicked på Det Ny Teater i går, and what a treat!
Jeg er kæmpe-fan af filmatiseringen af The Wizard of Oz med Judy Garland, så der var egentlig ikke så meget at rafle om: Jeg måtte bare se Wicked!
Stykket åbner med, at Annette Heick daler ned fra himlen i en lyserød boble, hvor hun synger noget der minder om opera. Lige der blev jeg lidt nervøs, for, lets face it, hun er ikke operasanger. Men den lidt haltende opera fungerede faktisk rigtig godt, som en let parodi på den altid perfekte Glinda. Derefter tager stykket fart, og via fantastiske kostumer, sceneri og sangpræstationer, virvler karaktererne af sted og slår krølle på den originale handling i The Wizard of Oz.
Selvom Annette Heick gjorde det (overraskende?) godt, kan man ikke komme uden om, at den virkelige stjerne i stykket er Maria Lucia. Jeg var virkelig imponeret over det generelt høje niveau blandt alle kunstnerne på scenen, men Maria Lucia overskyggede dem alle. Thank God for, at hun ikke vandt Popstars i sin tid, det er i musicals hun hører til! Uden at afsløre alt for meget, har hun gjort Elphaba til min nye heltinde i Oz.
Wicked kan klart anbefales <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar