tirsdag den 13. december 2011

Abel Tasman National Park

To glade mennesker i en water taxi, på vej ud til startpunktet for deres to-dages kajaktur

Stranden, hvor vi og vores kajakker blev sat af, havde én beboer (han havde været længe oppe, så han kunne godt blive lidt hidsig, hvis man skulle vove sig for tæt på..)

Sydøen har hvide strande på øst og sydsiden, sorte strande på vestkysten og her, når vi nærmer os nordsiden, er strandene gyldne

Folk og kajakker klargøres inden afgang

Stranden hvor vi havde frokostpause

Vi havde egentlig tænkt os, at turen kun skulle nydes live (derfor er der kun billeder af pauser so far), men når naturen byder på en special treat, måtte kameraet frem i kajakken alligevel.
Orca, Killer Whale eller Spækhugger, kald dem hvad du vil, pludselig var der tre lige foran os!!


Så tæt var vi på dem!! Vores guide (og alle os andre!) var ellevild. De bliver kun spottet i området et par gange om året, og det var første gang vores guide så dem fra kajak.

Her overnattede vi. Et stk husbåd, lavet om til hostel. Mega hyggeligt. Du vifter bare med armen inde på stranden, så kommer der en gummibåd og henter dig :)

Udsigten fra vores hostel

Indersiden af vores hostel

Andendagen af vores kajak-eventyr er ganske udokumenteret. Det regnede for meget til at have kameraet ude, og til sidst regnede det også for meget til at have Jeppe og Louise ude. Efter at have kæmpet os igennem Mad Mile (ja det hedder den, og ja, det er der en grund til!), tilkaldte vi en water taxi, som fik os og kajak tilbage i varmen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar